EWS FREQ TAB

A hatékony frekvenciaterápia

Nicola Tesla, a valaha élt egyik legnagyobb feltaláló, akiről tudjuk, hogy munkásságával a ma is használatos elektrotechnikát alapozta meg, már az 1800-as években is azt javasolta a jövő nemzedékeinek, hogy rezgésekben, frekvenciákban kellene gondolkodni, ha meg akarjuk találni az univerzum titkait, Nicola Tesla óta is sokak számára ismert az a tény, hogy az egész világegyetem rezeg és minden egyes részének megvannak a saját, rá jellemző rezgései, ezen belül az emberi szervezetnek, az egyes szerveknek-szervrendszereknek, illetve szöveteknek és sejteknek is.

A mai rohanó világ,

mérgek, elektromos-berendezések, telefonok, számítógépek, mind-mind hatnak rezgéseinkre, természetesen negatív irányban. Az EWS Professzionális Freq készülékünk arra lett kifejlesztve, hogy ezeket a rezgéseket, bioinformációkat segítse optimalizálni.

Hogyan is működik az EWS Professzionális Freq készülék?

A készülékbe előzetesen beprogramozott rezonancia-frekvenciákra jellemző paraméterek, (frekvencia, intenzitás, amplitúdó) több éves kutatás eredménye.

Ez a folyamat olyan terápiás készülék létrehozását tette lehetővé, mely a szervezet legalapvetőbb bioinformatikai folyamatainak befolyásolásával serkentheti vagy beindíthatja a szervezet önregenerációs, öngyógyító mechanizmusait.

Javíthatja a regenerációs képességet, a környezet-, és egészségkárosító hatásokat mérsékelheti, és egyes betegségek kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.

A betegség tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szervezet rezgésállapota (energia állapota, frekvencia eredője) megváltozott, az egyensúly megbomlott. Ezt a rezgésállapotot állíthatjuk akár vissza az EWS Professzionális Freq készülék segítségével a megfelelő egyensúlyi szintre.

EWS FREQ TAB
EWS Freq Pro

Hogyan tudjuk ezt megtenni?

Alapvetően kétféle módon:

Az egyik esetben, amikor a betegség látszólagos kiváltó okai a baktériumok, vírusok, paraziták, egyszóval valami olyan élő szervezet, mikroorganizmus, ami az emberi szervezet egyensúlyi működését megzavarja. Ha az emberi szervezetet megfelelő frekvenciával kezeljük, akkor ezek a frekvenciák szelektíven, célzottan irtják, vagy elnyomják a frekvenciára érzékeny kórokozókat, parazitákat. A kórokozó vagy parazita is egy energia, amelynek vannak ún. harmonikus rezgései. Ha ezekkel a harmonikus rezgésekkel stimuláljuk, gerjesztjük őket, akkor a saját rezgések amplitúdója (a rezgés energiája) annyira megnő, hogy az a parazita mechanikai tűrőképességét meghaladja, és elpusztítja azt.

A második esetben arról van szó, hogy a felborult energia egyensúly révén egy bizonyos szerv működése megváltozik, ami elindítja a megbetegedés folyamatát. Ha ebben a helyzetben „visszahangoljuk” a szervet a saját – egészséges működését biztosító – frekvenciájára, akkor a szerv ismét jól működhet. A jobb érthetőség kedvéért egy hasonlattal élnénk. Ha a rádió frekvencia keresőjével egy adott állomás frekvenciájára hangolunk, akkor a rádióból érkező zene hangjai tiszták, élvezhetőek. Ha a vevőkészülék elhangolódik az „egészséges” frekvenciáról, akkor tiszta hangok, zene helyett legfeljebb zajos sercegést hallunk, vagy még azt sem. Ekkor vissza kell a vevőt hangolni a meghatározott frekvenciára, és ismét hallgathatjuk a zenét.

A frekvenciaterápia története

Ifj. Royal Raymond Rife olyan szuperérzékeny mikroszkópot alkotott, amelynek segítségével élőben, színesben és nagyfelbontásban vizsgálhatta a különféle betegségeket okozó organizmusokat, élő mikrobákat. Erre a mai elektron-mikroszkópok még most sem képesek. Kutatásai során rájött arra, hogy mindegyik kórokozó sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással úgy, hogy közben a nem kezelt területek, sejtek tökéletesen épek maradnak. Éveken át járatta a különféle veszélyes vírusokkal, és baktériumokkal a “halálos táncukat”, és több mint 50 kórokozónál állapította meg abszolút precizitással azt a frekvenciát, amelynél egyszerűen elpusztultak.

Hogyan működik a frekvenciaterápia?
A több évezredes hagyományokkal bíró keleti gyógyászat szerint az ember, a tárgyak, egyszóval minden energiából áll. Korunk legnagyobb fizikusa Einstein is erre jutott.

A kórokozók/paraziták is energiából épülnek fel

Minden egyes sejtnek, szövetnek, szervnek „személyre szabott” rezgése van. Ezért, ha például egy parazitának sikerül megállapítani a rezgését, akkor ezt felerősítve fokozatosan nőni fog a saját rezgésének az amplitúdója, amelynek a végén egyszerűen elpusztul, a szervezet pedig kockázat nélkül kilöki magából az anyagcsere segítségével.

A frekvenciaterápiát ma már a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége is elismeri

Az idő múlásával egyre kevésbé lehetett eltitkolni a frekvenciaterápiában rejlő lehetőségeket, és bár voltak évek, amikor szinte teljesen eltűnt, de a mai információs társadalom, és a hi-tech technológia olyan szintre emelte, amelyről Ifj. Royal Raymond Rife életében csak álmodozhatott. Számos ország már hivatalosan is elismeri a frekvenciaterápia hatásosságát.

Egy mondatban összefoglalva ez mit jelent? Fájdalommentesen, mellékhatások nélkül képes segíteni a szervezetet.

A professzionális Freq készülék rengeteg vírus, baktérium, mikróba és organizmus pontos adatait tárolja, a felhasználó a készülék segítségével, a megfelelő frekvenciával akár el is pusztíthatja ezen kórokozókat, vagy éppen a megvédendő szervezetet egészségre „hangolhatja”.

Az EWS testelemző szerepe

Ahhoz, hogy az EWS Frekvenciaterápiás készülék igazán hatékony lehessen, előtte az EWS testelemző készülék segítségével esetlegesen felfedhetjük a betegségek mögött rejlő lehetséges okokat, amelyek a tünetekből, vagy a hagyományos diagnosztikus módon nem biztos, hogy még észlelhetőek.

Felhívhatja a figyelmet a lehetséges kórokozókra, hiánybetegségekre, és a szervezete számára szükséges hatóanyagokra. Emellett fényt deríthet bonyolult, betegségeket okozó esetleges érzelmi okokra, és a szervi problémák mögött fellelhető információhiányra.

A szervezetünkben, minden mindennel összefügg
A szervezetünkben történő valamennyi változás összefüggést mutat valamennyi testünket alkotó szinttel (strukturális-, biokémiai-, energetikai-, információs-szint), így nem csoda, hogy az információs szinten történő változások a többi szinten is változásokat indíthatnak be.

Amennyiben egy betegség oka elsődlegesen az információs szinten van, mint például egy súlyos pszichés zavar vagy látszólag kimutatható ok nélküli krónikus betegség (pl. allergia, daganat) – ott az EWS Freq készülék kiváló eredményeket hozhat.

A lelki egészség szerepe sokkal fontosabb, mint azt eddig gondolták

Abból a tényből kiindulva, hogy a mai világunkban leggyakrabban előforduló civilizációs betegségek sokszor pszichoszomatikus alapon fejlődnek ki, akkor arra a megállapításra juthatunk, hogy mivel erre képesek lehetünk hatni, akár szinte minden betegség megcélozható.

A mai tudományos, “newtoni fizikán” alapuló megközelítés, teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a betegségek kialakulásában szerepet játszó pszichés/lelki tényezőket. Ezt a területet általánosan átható információhiány révén, az erre irányuló terápiás lehetőségek is sok esetben kudarcot vallanak.

Test és lélek… a két jó barát. A pszichoszomatika kifejezés a test és a lélek egységére utal, illetve a társadalmi kölcsönhatásokat is vizsgálja az emberi betegségek keletkezésében, lefolyásában és kezelésében.

A hagyományos keleti filozófiában ez nem újdonság. A távol-keleti gyógyászatban ismert energetikai kezelések bizonyos értelemben kiegyenlítést végeznek a szervezet energetikai mezejében, a testmezőben, és ezzel visszahatnak a test többi tartományára, szintjeire is, beindítva esetlegesen az önregenerációs, öngyógyító mechanizmusokat.

Az eredmények magukért beszélnek

Az elmúlt évtizedek kutatási eredményeinek tudatában bátran kijelenthetjük: a gondolataink sokkal nagyobb hatással vannak az életünkre, mint a biokémiai vagy az energetikai működésünk. Minden cselekedetünket megelőzi az agyunkban egy meghatározott információáramlás, és valójában az energiáinkat is a gondolatainkkal és az érzelmeinkkel hozzuk mozgásba. (Bruce Lipton, epigenetikával foglalkozó sejtbiológus anyagaiban sokat hallunk erről.)

A kulcsszó az információs blokk

Folyamatosan energiablokkokról beszélünk, és szinte soha nem gondolunk az információs blokkokra, de így van ez az alacsony energiaszint – elégtelen információ vagy a nem kompatibilis energia – nem illeszkedő információ párhuzamoknál is. Az energiát szeretjük minősíteni, megcímkézni: jó, rossz, magas, alacsony, koncentrált, hiányzó vagy intenzív.

Ezeket a megkülönböztetéseket információ esetében is alkalmazhatnánk.

Ahogy az energiának is léteznek különböző formái, úgy az információnak is kell, hogy legyenek különféle formái. Ezek alapján az információs medicina úgy definiálható, mint annak a tudománya, hogy hogyan pótolhatók a hiányzó információk, hogyan távolíthatók el információs blokkok vagy a lejárt információk miként vehetők ki a rendszerből.

Az EWS Freq készülék rezgéseket, információkat juttat el a megfelelő helyre.

Maximálisan hiszünk abban, hogy nem lehet a prevenciót, a testelemzést, és a frekvenciaterápiás kezelést külön-külön használni, hanem együtt tudnak maximális hatásfokkal működni.

A frekvenciaterápiás készülékünk akkor tudja a megfelelő időben a legpontosabb információkkal ellátni az emberi testet, ha előtte az EWS Analyzer vagy az EWS NIDAN készülékeinkkel feltérképezzük a szervezet állapotát. Az elemzések eredményei alapján már könnyen meghatározható és beállítható a legnagyobb javulást eredményezhető kezelési program.

Mikor érdemes az EWS professzionális Freq készüléket választania?

Több Freq készüléket is kínálunk. A nagyobb teljesítményű az, amelyikről most olvasott. Ezt a készüléket leginkább természetgyógyászoknak és magán orvosi rendelőkbe ajánljuk, hiszen a nagyobb teljesítmény gyorsabb és hatékonyabb kezelést tesz lehetővé. Ugyanakkor amennyiben megteheti, akkor otthonra is érdemes ezt a készüléket választania. Azonban, ha a kisebb teljesítményű Freq készülékünk is érdekli, akkor az oldalunkon arról is olvashat.

A legkedveltebb EWS FTP protokollok:

  • Emésztőrendszer
  • Máj-epe-hasnyálmirigy
  • Gyomor-vékonybél-vastagbél
  • Hormonrendszer
  • Stressztengely (hipothalamusz-agyalapi mirigy-pajzsmirigy-mellékvese)
  • Immunrendszer
  • Szív és érrendszer
  • Érelmeszesedés
  • Magas vérnyomás
  • Légzőrendszer
  • Kivezetés: Élettelen toxinok, nehézfémek és Élő toxinforrások
  • Allergia
  • Izületi betegségek
  • Cukorbetegség
  • Regeneráció
  • Kimerültség
  • Pajzsmirigy alulműködés
  • Női területek
  • Prosztata
  • Reflux
  • Csontrendszer
  • Alvás ciklus
  • Nátha/felső légúti betegség
 

Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!

Amennyiben a szakmai szöveg láttán kérdések merültek fel benned, esetleg vannak részek, amelyek nem teljesen egyértelműek, bátran keressen meg minket az elérhetőségeink egyikén.

+36 70 418 88 52

E-mail: info@frekvenciahungary.hu